Software StartUp Academy u organizaciji Microsofta

Imaš ideju za vrhunski startup, a smatraš da nemaš dovoljno tehničkog znanja za izradu potpuno funkcionalnog rješenja? Imaš dovoljno tehničkog znanja, odličnu ideju, ali ne znaš kako prezentirati svoj projekt potencijalnim investitorima? Posjeduješ sve navedene vještine, znaš da ne možeš samostalno izraditi projekt, nedostaje ti tim?

Prijavi se na Software StartUp Academy, poslušaj predavanja i savjete iskusnih predavača, mentora i partnera, upoznaj se s ostalim sudionicima, stekni vještine koje ti nedostaju i dokaži svima da je baš tvoja ideja najbolja! Možda te ne zanima cijela startup priča, ali si uvijek želio naučiti izraditi mobilne aplikacije?

Bez obzira u kojoj navedenoj kategoriji se pronalazite, pozivamo sve članove na SSA tehnička predavanja koja se već drugu godinu održavaju u sklopu vještine na FER-u! Svake srijede od 17h na FER-u, u dvorani B5 i poslušajte tehnička predavanja Petra Kovačevića!  Tokom semestra imat ćeš jedinstvenu priliku saznati više o konceptima C# programskog jezika, bazama podataka, izradi web aplikacija pomoću ASP.NET-a, Windows 10 univerzalnim aplikacijama i raznim mogućnostima koje nudi Azure. Rezerviraj srijedu poslijepodne za vrhunska tehnička predavanja i saznaj zašto se već sada 140 studenata odlučilo za „Razvoj aplikacija u programskom jeziku C#“.

U siječnju su organizirana i poslovna predavanja za sve one koje zanima kako osmisliti poslovnu stranu svog rješenja i pretvoriti svoju ideju u izvor zarade. Ukoliko si spreman za natjecanje, izazivamo te da stvoriš vrhunski tim i prijaviš se za natjecanje! Prezentirajte tehničku i poslovnu kvalitetu vašeg projekta mentorima, pokažite stručnom žiriju zašto biste baš vi trebali postati novi finalisti SSA. Svi finalisti imaju priliku prezentirati svoje ideje potencijalnim investitorima, a najbolji projekt biti će nagrađen i novčanom nagradom u iznosu od 40 000 kn za implementaciju svog rješenja!

Sve informacije o akademiji i samom natjecanju moći ćeš čuti „iz prve ruke“ tijekom SSA Kickoff-a, koje će održati 12.11.2015. u 16h na TVZ-u!

Pro-tip: oni koji ostanu dulje moći će čuti predavanja službenih Microsoft recruitera o ljetnim praksama, studentskim i stalnim zaposlenjima u Microsoftu, a najuporniji će dobiti i besplatnu okrjepu.

Sve informacije o SSA, kao i formu za prijavu možete pronaći na startup.msacademic.hr.