Kako do ljeta tvog života? Dođi na posljednja predstavljanja projekta Summer University

Misija? Ljeto 2016. = ljeto tvog života!

Kako? AEGEE Summer University

 

Studenti, jeste li spremni za najbolje ljeto ikad? Još nas samo nekoliko dana dijeli od kraja prijava na Summer Universities! Ukoliko još nisi stigao na naša predstavljanja ili prvi put čuješ za nas, pridruži nam se u jednom od termina i saznaj sve o nama i našem SU projektu:

nedjelja: 17.4. , 16:30-18h, Pogon, Ulica Kneza Mislava 11

utorak: 19.4., 11-15h, Studentski Centar

srijeda, 20.4., 11-15h, Studentski Centar

četvrtak, 21.4., 11-15h, Studentski Centar

nedjelja, 24.4., 16:30-18h, Pogon, Ulica Kneza Mislava 11

Udruga studenata Europe AEGEE još od 1988.g organizira projekt Summer University s namjerom povezivanja mladih iz cijele Europe i promocijom europske integracije. Svako ljeto mobilizira preko 2000 mladih Europljana (otprilike 30 mladih po jednom projektu).

Događaji projekta su temeljeni na kulturalnoj razmjeni, pri kojoj su razumijevanje i istraživanje multikulturalne dimenzije Europe, borba za toleranciju i postajanje otvorenog građanina općenite teme. Aktivnosti koje se odvijaju tijekom SU-a variraju od akademskih, poput učenja stranih jezika, raznih informatičkih tečaja domultikulturalnih aktivnosti: upoznavanje kulture i povijesti pojedinog grada/zemlje/više gradova i više zemalja, sportskih aktivnosti, humanitarnih akcija…

Bezbroj je aktivnosti u 73 Summer University-a koliko će ih se održati ovog ljeta diljem Europe. Povrh toga, svaki pojedini SU prati konkretnu temu tijekom svog održavanja, koja može biti povezana sa Europskim integracijama, internacionalnom politikom, aktivnim građanstvom, obrazovanjem, kulturom, mirom, osobnim razvojem i još mnogo toga.

Dođi!

Saznaj!

Učlani se!

Prijavi se!

Sudjeluj!

Budi dio promjene!

<3