NWM Zagreb: Million hearts, one soul! je iza nas, ali nova prijateljstva i poznanstva su tek pred nama :)

Piše: Ana Drmić, glavna organizatorica

Prošlo je evo već ili da kažem tek mjesec dana otkako smo održali Network Meeting u Zagrebu. Doživljaji su se slegli, ali uspomene su ostale pa neka ostane i nekoliko riječi da nas podsjete na trenutke zajedničkog rada, truda, učenja te dobre zabave uz obnovljena stara i stečena nova prijateljstva. 🙂

Počevši od ideje našeg predsjednika Zvonimira već u siječnju počeli smo s planovima za organizaciju. Bila je to odlična prilika kako bi novi članovi dobili iskustvo u organizaciji eventa, a iskusni članovi podijelili svoje znanje i iskustvo te obnovili AEGEE duh! Ubrzo se formirao tim od 8 organizatora uz malu izmjenu prvotno zamišljenih uloga. Naime, predsjednik, koji je trebao biti i glavni organizator, velikodušno je tu ulogu prepustio novim članovima kako bi stekli što više iskustva. Dogovorom je ta uloga pala na mene i moglo se započeti s radom. Cijeli tim organizatora je uložio mnogo svog truda i vremena kako bismo na vrijeme sve isplanirali. Također su ovom prilikom i timovi AEGEE-Zagreba dobili priliku da započnu s aktivnim radom. PR-, HR-, FR- te LA-tim zajedničkim snagama radili su na tome da ovo bude uspješan event.

Došao je i taj dan. Počelo je. S nestrpljenjem smo dočekali trenere i sudionike te je program mogao započeti. Bila su to 4 nevjerojatna dana. Kao organizatori, trudili smo se da sve ide po planu te da osiguramo našim sudionicima što bolje uvjete tijekom trajanja cijelog eventa, od smještaja i hrane preko prostora za radionice do večernjeg programa gdje pjesme i plesa nije nedostajalo. Treneri su svojim iskustvom na zanimljiv način prenijeli sudionicima razne teme o funkcioniranju AEGEE-a i načinu na koji se svatko od članova može uključiti. Sudionici su bili jednostavno za poželjeti. 🙂 Skladnim radom i međusobnom suradnjom, svi smo zajedno učinili ovaj event divnim!

Ovom prilikom htjela bih se zahvaliti timu organizatora: Zvonimiru, Marini, Andrei, Marineli, Milivoju, Vinki i Vanesi bez kojih ovo sve ne bi bilo ostvareno. Također, veliku ulogu su imali i takozvani helperi koji su bili i više od toga: Dominik, Nika, Iva, Ana i drugi koji su uskočili kad god i gdje god je trebalo pripomoći da se sve odvija po planu. Veliko hvala i svim trenerima te naravno našim dragim sudionicima, koje se nadamo susresti ponovno negdje u Europi 😉

Iako je ovaj event iza nas, bio je i ostat će inspiracija svima nama da se i u budućnosti trudimo organizirati još uspješnih evenata, steći nova iskustva, nove prijatelje i motivirati jedni druge na nove uspjehe!